hie vind je alles wat je kan doen wat me best logisch lijkt XD
veel plezieerrr!!!
Koekjes met chocolade!
Koekjes met chocolade
Hoe je van chocolade? Dan zijn deze koekjes echt iets voor jou!
Hier zitten lekker stukken chocolade in, lekker om mee te nemen naar school bijvoorbeeld.
Wat heb je nodig voor ongeveer 20 koekjes:
- 1 geklust ei
- 100 gram boter
- 150 gram bloem
- 75 gram bruine suiker
- 50 gram suiker
- een half theelepeltje zout
- 150 gram melk chocolade
- een half theelepeltje vanille smaakstof
Keukenspullen:
-Snijplank
- Bakplaat
- Bakpapier
- Deegroller
- Beslagkom
- Plastic zakje
- 2 eetlepels
- Mixer
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Breek de chocolade in stukjes en doe ze in het plastic zakje en leg het zakje op een stevige ondergrond.
Stap 2:
Sla de chocolade met een deegroller in nog kleinere stukjes, pas op! Niet op je vingers slaan.
Stap 3:
Doe de boter met de 2 soorten suiker in een beslagkom en mix met de mixer totdat je een glad, romig mengsel hebt. Voeg geleidelijk het geklutste ei toe.
Stap 4:
Voeg de vanille smaakstof, bloem en het zout toe en mix het met de mixer. Doe nu de chocolade stukken erbij
Stap 5:
Leg het bakpapier op de bakplaat en schpe met de 2 eetlepels kleine bolletjes deeg op de bakplaat.
Laat genoeg ruimte tussen de bolletjes want die worden groter.
Stap 6:
Bak de koekjes 10 tot 15 minuten, todat ze goudbruin zijn. Haal de bakplaat uit de oven en laat de koekjes afkoelen. En dan kan je ze opeten!
Het is wel ff oefenen maar zooow koel, de meeste mensen doen ze zo om dat je ze niet meer af kan doen dat heb ik ook!!
Hoe je van chocolade? Dan zijn deze koekjes echt iets voor jou!
Hier zitten lekker stukken chocolade in, lekker om mee te nemen naar school bijvoorbeeld.
Wat heb je nodig voor ongeveer 20 koekjes:
- 1 geklust ei
- 100 gram boter
- 150 gram bloem
- 75 gram bruine suiker
- 50 gram suiker
- een half theelepeltje zout
- 150 gram melk chocolade
- een half theelepeltje vanille smaakstof
Keukenspullen:
-Snijplank
- Bakplaat
- Bakpapier
- Deegroller
- Beslagkom
- Plastic zakje
- 2 eetlepels
- Mixer
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Breek de chocolade in stukjes en doe ze in het plastic zakje en leg het zakje op een stevige ondergrond.
Stap 2:
Sla de chocolade met een deegroller in nog kleinere stukjes, pas op! Niet op je vingers slaan.
Stap 3:
Doe de boter met de 2 soorten suiker in een beslagkom en mix met de mixer totdat je een glad, romig mengsel hebt. Voeg geleidelijk het geklutste ei toe.
Stap 4:
Voeg de vanille smaakstof, bloem en het zout toe en mix het met de mixer. Doe nu de chocolade stukken erbij
Stap 5:
Leg het bakpapier op de bakplaat en schpe met de 2 eetlepels kleine bolletjes deeg op de bakplaat.
Laat genoeg ruimte tussen de bolletjes want die worden groter.
Stap 6:
Bak de koekjes 10 tot 15 minuten, todat ze goudbruin zijn. Haal de bakplaat uit de oven en laat de koekjes afkoelen. En dan kan je ze opeten!
Ik heb het op de basisschool geleerd en helemaal verslaafd aan.
Wil jij ze ook leren maken?
Hieronder de uitleg:
Je maakt om elk touwtje 2 knoopjes dat wordt wel het mooist anders gaan ze heel erg draaien.
Hier onder staat een uitleg met afbeeldingen zodat het wat duidelijker wordt:
Wil jij ze ook leren maken?
Hieronder de uitleg:
Je maakt om elk touwtje 2 knoopjes dat wordt wel het mooist anders gaan ze heel erg draaien.
Hier onder staat een uitleg met afbeeldingen zodat het wat duidelijker wordt:
Het is wel ff oefenen maar zooow koel, de meeste mensen doen ze zo om dat je ze niet meer af kan doen dat heb ik ook!!
Lukt het echt niet kan je het ook aan je moeder of vriendinnen vragen zij kennen dit vast wel!
Veel plezier met maken!
Als je nog vragen hebt beantwoordt ik ze graag.